• +32 (0)468 30.98.56
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Installatie/Beheer Netwerken

FLIPPIT SOLUTIONS creëert de IT-structuur die perfect past bij de activiteiten en de omvang van uw onderneming. Zodat u de kracht in huis hebt die nodig is om sterk werk te leveren. Elke dag weer. Zonder zorgen.
We verkopen, installeren en beheren al uw hardware en netwerken. Van computer tot telefoon, van server tot cloud. Want een betrouwbare ICT is de ruggengraat van elk modern bedrijf.

Groeit uw bedrijf aan sneltempo? Dan zorgt u er maar beter voor dat uw ruggengraat met u meegroeit. Anders zakt u vroeg of laat door de knieën – met alle problemen van dien. Staalharde ruggengraat of wankel op de benen?
Geen tech-talk. Wij doen het helder. Technische termen? We zitten er vol van. Want we beheersen ons vak tot in detail. Backoffice, uptime, NFC of middleware, we draaien er onze hand niet voor om. Maar we weten ook dat u maar één woord wilt horen: oplossing.

Onze IT-experts bouwen, installeren en beheren uw IT-infrastructuur dan ook niet alleen op maat van uw bedrijf. Maar ook op maat van uw mensen. U krijgt een heldere uitleg en kan meteen aan de slag. U vraagt, wij lossen het op Vindt u ICT maar ingewikkeld? Wij gelukkig niet. FLIPPIT SOLUTIONS zorgt voor de perfecte communicatie tussen uw computers, printers, servers, cloud en netwerk. Zo vertrouwt u altijd op een solide infrastructuur, die uw bedrijf op elk moment ondersteunt. We make IT work for you. Kan er tóch nog iets beter? Dan staan onze IT-experts meteen voor u klaar. En verhelpen we het probleem in een oogwenk. Want zorgen voor IT is zorgen voor minder zorgen. Speel op zeker en bekijk ook onze waterdichte onderhoudscontracten.
Hosting
Maak gebruik van onze centraal gehoste IT-oplossingen zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering.
Netwerken
Herstellingen
Contacteer ons

FLIPPIT Solutions, IT-oplossingen voor uw bedrijf!

IT SOLUTIONS - HOSTING - NETWORKING - CLOUD SERVICES

Hoogtepunten

Flippit solutions wil de beste IT provider zijn door maximale waarde te creëren voor onze klanten


  • Webdesign met 100% Fully responsive layout
  • 3CX
  • Hosting
  • Networking
  • Herstellingen
  • Webdesign

Onze vaardigheden

Network
3CX Cloud PBX
IT Support
User Friendly Website
81%
HTML Skills
86%
Joomla Development
93%